Vážení závodníci, jsme rádi za váš zájem o běžeckou ligu. Tento projekt vznikl pro podporu běhání v zimním období. Čeká nás 14 závodů, které se budou konat většinou v neděli dopoledne. Na každého závodníka čeká startovní balíček, pitný režim a občerstvení po závodě.

V tlačítku TERMÍNOVÁ LISTINA SÉRIE jsou uvedeny všechny závody, pravidla série a bodovací tabulka.

V TERMÍNOVÉ LISTINĚ níže, naleznete všechny závody ligy, máte zde k dispozici přihlášení do závodu, startovní a výsledkovou listinu a můžete sledovat výsledky online živě.

Upozornění k registracím a přihlašování do závodů: Závodník, který je již registrován v systému ORGSU, se už jen přihlašuje přes svůj profil do zvoleného závodu a není třeba nové registrace do systému!!! To znamená , že v kroku přihlášení sebe sama klikne na tlačítko „MÁM ÚČET – PŘIHLÁŠENÍ K ÚČTU“ a dále postupuje k přihlášení do svého účtu. Kdo nemá účet, projde řádnou registrací.

Po registraci a přihlášení do závodu, obdrží závodník e-mail s informací o závodu a bude mu přiděleno startovní číslo, které nalezne ve startovní listině daného závodu.
Nový závodník projde registrací a při dalším přihlášení postupuje stejně jako již registrovaný závodník. Po přihlášení do závodu naleznete v nákupním košíku položku startovného závodu, kterou můžete uhradit přes platební bránu nebo bankovním převodem (startovné 100,-Kč). Jestliže platbu opustíte může se stát, že vás systém nepřihlásí do závodu a vy budete muset provést přihlášení až na místě při prezentaci (startovné 100,-Kč). Po tomto kroku budete zapsáni na startovní listinu a bude vám přiděleno startovní číslo. Po přihlášení do závodu, obdrží závodník e-mail s informací o závodu, harmonogramu závodního dne a přiděleným startovním číslem, které nalezne ve startovní listině.“

Tlačítko VÝSLEDKOVÁ LISTINA SÉRIE slouží ke sledování vašich výsledků a bodů v celé sérii

LOGIN ZÁVODNÍKA slouží pro přihlášení do účtu závodníků, kteří startují v Šumperské zimní běžecké lize.

Děkujeme za přihlašování dle pokynů.

V případě potřeby pomoci při registraci nebo přihlášení kontaktujte Ladislava Seböka na ladislav.sebok@orgsu.com nebo 603 440 424.